Opdrachten

De diversiteit in bedrijven en sectoren geeft studenten de ruime keus als het gaat om stage- en afstudeeropdrachten. Daarnaast zullen de resultaten, bevindingen, aanbevelingen en conclusie beschikbaar worden gesteld voor alle hub-deelnemers om samenwerking te stimuleren. Jij gaat dus niet alleen een opdracht maken voor het bedrijf, maar indirect ook de overige hub-bedrijven beïnvloeden met jouw onderzoek; Hoe gaaf is dat? Zo stimuleren we bedrijven om elkaar te helpen ontwikkelen en innoveren, en kun jij als student je netwerk in één klap uitbreiden met zeven verschillende bedrijven.

In opdracht van Leferink

Find my desk

Leferink wil met een technische tool meubelstukken lokaliseren en koppelen aan data-opslag. Help jij Leferink de beste tool te ontwikkelen?

In opdracht van Texim Europe

AI | Chatbot

Help jij Texim-Europe om haar klanten optimaal te kunnen adviseren? Ontwerp, ontwikkel en train een chatbot om klanten optimaal te kunnen adviseren.

In opdracht van de innovatiehub

Haaksbergen op de kaart zetten

Ga jij onderzoeken wat Haaksbergen als gemeente en dorp te bieden heeft met als doel jong talent in deze regio te behouden?

In opdracht van de innovatiehub

Employee branding

Wil jij inzicht geven in de employee branding van de huidige hub-bedrijven en hen adviseren hoe zij hierin kunnen ontwikkelen?

Vind je de bedrijven ontzettend leuk, maar wil je de opdracht naar eigen wensen aanpassen? Twijfel dan niet om jouw eigen ideeën aan te dragen en wie weet creëren we voor jou de perfecte afstudeeropdracht. Jouw kennis, ideeën, meningen en frisse blik zijn meer dan welkom! Neem contact op om een voorstel te doen.


Let’s innovate together!